Profesor de... Fericire

Voi despre Noi

Prima Pagina
Programul Educational Lunar
CUMPARA ONLINE
Abonamente si Preturi
Integrala Kiyosaki
Citeste si Descarca
Produsele noastre
Cursuri PAVCON
Newsletter GRATUIT
Cum devii IPA
Autori si Lucrari recomandate
Voi despre Noi
Cine suntem noi?
Misiunea noastra
e-mailul tau
Cartea de Oaspeti
Iata ce efect au avut asupra ta revista "Profesor de... Fericire" si Cursurile PAVCON eDucational!
Chiar TU ne-ai spus-o,
in scrisorile si e-mailurile trimise la redactie!
MARIA GROSU, Gaesti:
"Viata mea a renascut dupa ce Profesor de... Fericire mi-a aparut in cale. Pot sa visez iarasi ca in copilarie - si sa nu-mi mai fie teama sa visez!"

MIHAI DOBRE, Bucuresti:
"Profesor de... Fericire este sprijinul pe care il asteptam in afacerea mea. Imi da sfaturi, imi arata cum au facut altii, dar cel mai important, imi da energia de care am nevoie in fiecare zi! Multumesc, Profesor de... Fericire!"

MIHAELA POPOVICI, Iasi:
"Sunt uluita! Daca cineva mi-ar fi spus ca dupa citirea a numai 48 de pagini o sa-mi schimb conceptia despre viata, nu l-as fi crezut! Dar s-a intamplat, da, chiar s-a intamplat, si va multumesc tuturor celor din redactia revistei pentru asta!"

STEFANA SOARE, Bucuresti:
"Te asteptam de mult timp, draga Profesore... Si desi la inceput nu prea stiam ce vreau de la tine, acum sunt gata sa iti cer totul: schimba-mi viata! Fii sprijinul meu! Da-mi vorba ta, fapta ta, sfatul tau... Si zi-mi in fiecare zi ca sunt o Invingatoare! Am atata nevoie sa te cred..."

ANDREEA ION, Bucuresti:
"E exact revista care ne trebuie, noua, romanilor!... Va multumesc ca v-ati gandit si la noi!"

RALUCA MARINESCU, Oradea:
"Superba!!! Extraordinara!!! In intreaga mea viata nu am cunoscut o stare atat de motivanta! Mii de multumiri!!!"

MARIA VISAN, Bucuresti:
"Cursul TEHNICI SI STRATEGII DE NETWORK MARKETING il pozitionez ca fiind cel mai interesant si mai determinant la care am asistat pana acum. Ideile pe care le-ati subliniat au fost atat de clar exprimate, atat de simple si usor de aplicat, incat ma mir ca exista si locul 2 sau 3 pe podiumuri."

LUCIAN GAVRILETEANU, Bucuresti:
"Stimate domnule Pavel,
Cursul dumneavoastra a fost pentru mine mai mult decat, poate, asteptam - o lectie de viata! A declansat in mine acel foc care va arde, de acum inainte, atat timp cat Dumnezeu ma va lasa pe Pamant. Am constientizat, in cele cateva ore, ca nimic nu este mai important decat sa folosim timpul pe care l-am primit in dar, si ce dar?, pentru a realiza ceea ce constituie visul nostru cel mare, pe care trebuie doar sa-l descoperim printre multe lucruri marunte si care ni se par mult mai importante decat sunt in realitate. Pentru aceasta va multumesc inca o data, din inima, si va voi fi vesnic recunoscator. Poate ca de putine ori pana acum mi-a fost dat sa traiesc atat de intens cateva ore de viata! Multumesc!"

ADRIAN POPESCU, Bucuresti:
Felicitari pentru Cursul TEHNICI SI STRATEGII DE NETWORK MARKETING! A fost super si, cel putin pentru mine, a fost de bun augur, motivandu-ma puternic! Va multumesc!

Asteptam articolele si materialele dvs.,
pe orice tema de dezvoltare personala,
pe adresa redactiei sau pe e-mail:

profesor_de_fericire@yahoo.com